به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،طبق گزارش منتشرشده، مطالعات نشان دادهاند که الگوهای غذایی با مصرف بالاتر از حبوبات، مانند لوبیا و عدس، با نتایج بهتری در سلامت همراه است و میتواند خطر بیماریهای مزمن مانند دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. در مقابل، مصرف زیاد گوشت قرمز و فرآوریشده با پیامدهای منفی برای سلامت مرتبط است.
این گزارش همچنین توصیه میکند که مردم به جای مصرف گوشتهای فرآوریشده، بیشتر از منابع پروتئینی گیاهی استفاده کنند. در دستورالعملهای جدید، حبوبات از گروه سبزیجات جدا شده و بهعنوان منبع اصلی پروتئین قرار خواهند گرفت.
آنجلا اودومز یانگ، یکی از متخصصان تغذیه، تأکید کرده است که «شواهد قوی وجود دارد که نشان میدهد الگوی غذایی سرشار از لوبیا، نخود و عدس میتواند به کاهش خطر بیماریهای مزمن کمک کند.» همچنین، این دستورالعملها مردم را تشویق میکنند تا مصرف نوشیدنیهای شیرین، نمک و غذاهای فرآوریشده را کاهش دهند و در عین حال از غلات کامل بیشتر استفاده کنند.
در صورت تصویب این تغییرات، از سال آینده اجرایی خواهند شد و هدف آنها بهبود سلامت عمومی و کاهش خطر بیماریهای قلبی و سایر مشکلات مزمن است.
نظر شما