به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر از میدسن نت، مصرف بیش از حد نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است.
«جیم جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA در بیانیه آژانس، گفت: «کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهمترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در برخی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما میتواند بر رفاه جامعه داشته باشد.»
این آژانس خاطرنشان میکند که ۷۰ درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف میکنند، نه از نمکدانها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و به عنوان بخشی از تهیه غذای تجاری به دست میآید.
FDA گفت: «شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیشتر از میزان فعلی حمایت میکند. کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سالهای آینده با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته جلوگیری کند.»
با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، حتی حد توصیه شده ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز ممکن است برای برخی افراد بسیار بالا باشد.
انجمن قلب آمریکا گفت: «حد ایده آل برای اکثر بزرگسالان، به ویژه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بیش از ۱۵۰۰ در روز نیست. کاهش تنها ۱۰۰۰ میلی گرم در روز میتواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد.»
محققان توصیه میکنند در صورت امکان، همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، زیرا غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند.
برخی از غذاهای غنی از سدیم شامل: برگر، پیتزا، غذاهای اماده پاستا، سوپهای تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور است.
نظر شما