یک جراح ایرانی عضو هیات علمی دانشگاه یو سی ال لندن، در خصوص نتیجه بررسی که در زنان انگلیسی مبتلا به سرطان پستان انجام دادهاند؛ گفت: این بیماران پس از مطلع شدن از بیماری خود، به صورت بسیار معنیداری تغذیه و سبک زندگی خود را تغییر داده بودند.
این جراح ایرانی مقیم انگلستان اضافه کرد: هنگامی که خبر ابتلای فردی به سرطان به او داده میشود، بزرگترین شوک به وی وارد میشود و خود را کاملا بدون کمک و در موقعیتی احساس میکند که دیگر تمام کنترل از دست او خارج شده است.
دکتر کشتگر که بیشتر کار او روی سرطان پستان است؛ ادامه داد: در چنین شرایطی بیمار میخواهد بداند که چه اموری در کنترل او باقی مانده و چه مشارکتی میتواند در مورد سلامتی خود داشته باشد و سوالهای گوناگونی برای بیمار مطرح میشود که بیماران از پزشکان میپرسند و پزشکان نیز اغلب جواب درستی به بیمار نمیدهند.
وی ادامه داد: این در حالی است که بر اساس مطالعات انجام شده، بیماران پس از باخبر شدن از بیماری خود، به صورت بسیار معنیداری تغذیه و سبک زندگی خود را تغییر میدهند؛ به طوری که به عنوان مثال، مصرف گوشت قرمز، قهوه - که ارتباط مستقیم با سرطان پستان دارد- را کم کرده و به جای آن چای سبز، گوشت سفید و کم مصرف کردن چربی را به طور بسیار معنیداری افزایش داده و در برنامه غذایی خود استفاده از مولتی ویتامینها، مکملهای غذایی و داروهای گیاهی را جای دادهاند.
نظر شما