سلامت نیوز:یک متخصص طب سنتی گفت: انجام برخی از اقدامات در ایام روزهداری باعث میشود تا روزهداران تشنگی کمتری احساس کنند. خبرگزاری فارس: کارهایی که برای جلوگیری از تشنگی در طول روزهداری مؤثر است
غلامرضا کردافشاری در گفتوگو با فارس گفت: یکی از مسائلی که روزهداران با آن مواجه میشوند، کمآبی و تشنگی است که گرمای هوا، آن را تشدید میکند؛ این موضوع به این دلیل اهمیت دارد که کمآبی باعث اختلال در وضعیت آب و الکترولیتها در بدن شده و سلامتی را به مخاطره میاندازد.
وی گفت: یکی از اقداماتی که روزهداران باید به آن توجه کنند این است که آب را در بین وعدههای غذایی مصرف نکنند چون باعث بروز نفخ و اختلال در هضم غذا میشود همچنین در وعده افطار و سحر از غذاهای نشاستهدار کمتر مصرف کنند چون این غذاها برای هضم به آب زیادی احتیاج دارند.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف آب یخ شاید در ظاهر باعث رفع تشنگی شود اما تشنگی را بیشتر میکند.
کردافشاری گفت: از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن غذا در وعده سحر مخصوصاً اگر غذا با طبع گرم باشد باید پرهیز کرد.
وی ادامه داد: در طول روزهداری باید از ورزشهای سخت و معرق پرهیز کرد چون باعث بروز کمآبی شدید در بدن میشود.
وی تصریح کرد: در ماه رمضان در طول روز از حمامهای بسیار داغ مثل سونا باید دوری کرد چون تعریق در این حمامها باعث بروز کمآبی میشود.
وی افزود: برای رفع تشنگی پس از افطار نیز آب سرد را باید به یکباره نباید نوشید بلکه با مزه مزه کردن به آرامی نوشیده شود چون به یکباره خوردن آن، حرارت بدن را از بین نمیبرد.
وی گفت: همچنین افرادی که از داروهایی مثل آنتیبیوتیک استفاده میکنند باید زمان مصرف آن را پس از افطار قرار دهند و در وعده سحر تا جایی که امکان دارد از آن استفاده نکنند.
پیشنهاد سردبیر
-
تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟
برخی پژوهشها حاکی از آن است که ترکیباتی مانند زایلیتول و هیدروکسیآپاتیت که در برخی از پودرهای معدنی، خمیردندانها و آدامسهای خاص به کار میروند، ممکن است به بازسازی مواد معدنی دندان کمک کنند.
-
این گیاه دارویی معجزه میکند
در طب ایرانی خواص سنبلالطیب و گل گاوزبان شبیه به یکدیگر است، این گل دارای خاصیت آرام بخش، ضد تشنج، گشادکننده عروق و افسردگی بوده و از آن برای درمان بیماریهای عصبی، کلیوی، ناراحتیهای گوارشی، مشکلات پوستی و دیابت استفاده میکنند؛ همچنین تصفیه کننده خون، ضد اسپاسم، محرک غدد فوق کلیوی، مقوی قلب و عروق، نرم کننده مجاری تنفسی، خلط آور و ملین است.
-
دندان عقل بی فایده یا ارزشمند؟
دندان عقل کاربرد پیشین را از دست داده است و در ظاهر بیفایده بهنظر میرسد. هرچند که دانشمندان توانستهاند یک نقش بسیار مهم را برای دندان عقل پیدا کنند. آنها منبعی از سلولهای بنیادی هستند.
-
اهمیت شناخت گروههای خونی
گروههای خونی به چهار دسته اصلی «A، B، AB و O» تقسیم میشوند که هرکدام ممکن است Rh مثبت (+) یا منفی (−) باشند. مجموع این ترکیبها، هشت گروه خونی را تشکیل میدهد.
-
اولین آزمایش خون برای تشخیص آلزایمر تایید شد
ایالات متحده روز جمعه اولین آزمایش خون برای تشخیص بیماری آلزایمر را تأیید کرد؛ اقدامی که میتواند به بیماران کمک کند زودتر درمان را آغاز کنند.
-
کشف جدیدی درباره استامینوفن
دوزهای بالا (مصرف خودسرانه و بیش از حد)، استامینوفن میتواند برای کبد سمی باشد. مسمومیت با استامینوفن سالانه حدود ۵۰۰ مرگ در آمریکا به دنبال دارد و دومین علت اصلی پیوند کبد درسراسر جهان است.
-
وسواسی ها به این بیماریها بیشتر مبتلا میشوند
فرد وسواسی افکار مزاحم، مکرر و ناخواسته، ترسها، تصاویر ذهنی و اجبارهایی مانند رفتارهای تکراری و تشریفاتی را تجربه میکند که معمولا برای کاهش اضطراب ناشی از وسواسهای فکری انجام میشوند.
-
یک باور غلط درباره ماءالشعیر
مصرف ماءالشعیر برای سلامت کلیه مفید است؛ این باوری است که نظرات متفاوتی راجع به آن وجود دارد اما واقعیت چیست؟
نظر شما