سلامت نیوز :امام جمعه موقت عسلویه گفت: خون مردم عسلویه مسموم است و انتقال خون هم از پذیرفتن خون مردم این منطقه اجتناب میکند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر ؛ حجتالاسلام عباس بحرینی در نمازجمعه این هفته عسلویه با تبریک به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) اظهار داشت: وقتی که اسم حضرت زینب(س) میآید اشک از چشم همه ما جاری میشود چرا که ایشان امالمصائب است.
وی از حضرت زینب(س) به عنوان زینت خاندان امام و ولایت و نبوت یاد کرد و افزود: ایشان بعد از فاطمه زهرا(س) برترین زن است و از نظر علم و عدالت و شجاعت در تاریخ نمونه است و ایشان قهرمان حادثه کربلا بود.
امام جمعه موقت عسلویه با بیان اینکه حضرت زینب(س) برادر خویش را یاری میکرد و دلداری میداد، تصریح کرد: حضرت زینب(س) در یک کلام اسوه صبر و استقامت بود و زینت اسلام و شیعه و عالم است.
لزوم مقابله جدی با تحرکات فرقه وهابیون در منطقه
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحرکات فرقه وهابیون در منطقه اشاره کرد و بیان داشت: جدایی مردم از اهل بیت(ع) مهمترین هدف و ماموریت وهابیون است و شیعه و سنی نباید در مقابل این اقدامات بنشینند و نظاره کنند و باید با جدیت با این اعمال مقابله شود.
حجتالاسلام بحرینی در ادامه با اشاره به تلاشهای دشمنان برای فاصله انداختن بین شیعه و سنی، تاکید کرد: باید به خوبی مراقب این اعمال باشیم و اجازه ندهیم که وهابیون در منطقه لانه بسازند و در لانههای خود بخزند و برنامهریزی کنند و علیه مسلمانان اقدام کنند.
وی به هفته درختکاری اشاره کرد و ادامه داد: توسعه و ترویج فرهنگ درختکاری از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و همه مردم و مسئولان باید برای بهبود فضای سبز و درختکاری دست به دست هم دهند.
امام جمعه موقت عسلویه خواستار کاشت درخت توسط شهروندان در خیابانها و مقابل منازلشان شد و اضافه کرد: درختکاری در کاهش الودگیها نقشی بسیار مهم دارد و این موضوع باید در عسلویه بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
هوای عسلویه چندبرابر آلودهتر از تهران است
وی با بیان اینکه خون مردم عسلویه مسموم است و انتقال خون هم از پذیرفتن خون مردم این منطقه اجتناب میکند و این به این معنا است که باید فکری جدی برای این مردم صورت بگیرد که توسعه فضای سبز برای کاهش آلودگیها یکی از راهکارها است.
حجتالاسلام بحرینی ادامه داد: با توجه به اعلام کارشناسان، میزان آلودگی هوا در منطقه عسلویه بسیار بالا است و چندین برابر شهر تهران است.
وی همچنین به آغاز جشن نیکوکاری اشاره کرد و بیان داشت: افراد فقیر و نیازمند زیادی در جامعه داریم که باید شناسایی شوند و کمکهای لازم به آنها صورت بگیرد و همه مردم باید به خوبی در این برنامهها مشارکت کنند.
امام جمعه موقت عسلویه دربخش دیگری از سخنان خود به سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اشارهکرد و گفت: امام خمینی(ره) برای ارائه خدمات بهتربه خانوادههای شهدا و همچنین حمایت از ایثارگران و رزمندگان دستور تاسیس این نهاد را دادند.
پیشنهاد سردبیر
-
زوال عقل در کمین این گروه از افراد
نتایج یک تحقیقات علمی نشان دادهاند که افراد مبتلا به اختلالی موسوم به اختلال رفتار خواب (RBD)، در خواب رویاهای خود را اجرا میکنند و در ناحیهای از مغز که ماده شیمیایی دوپامین تولید میشود، دچار التهاب بیشتری هستند.
-
اگر این شرایط را ندارید حیوان خانگی نخرید
موضوعی که این روزها در جامعه و بهخصوص فضای مجازی بسیار به چشم میخورد، خرید و فروش حیوانات خانگی مانند سگ و گربه است و افراد زیادی به دلایل گوناگون، مشتاق خریدن و نگهداری و حتی هدیه دادن حیوانات به مناسبتهای مختلف هستند.
-
نوشیدنیهای مفید در فصل گرما
از نظر طب ایرانی گرما میتواند منجر به خشکی بدن، کاهش رطوبت طبیعی، خستگی، خوابآلودگی، بیحالی و حتی گرمازدگی شود.
-
یک قاعده کلی برای مصرف اسفناج
مطالعات نشان میدهد که اسفناج حاوی 2.1تا 2.7میلیگرم آهن در هر 100گرم است.
-
راهکارهای موثر برای کاهش علائم آلرژی فصلی
درمان و کنترل آلرژی فصلی (رینیت آلرژیک) نیازمند رویکردی چندجانبه است که شامل داروهای مؤثر، تغییرات سبک زندگی و در برخی موارد، درمانهای تخصصیتر میشود. در ادامه، راهکارهایی علمی و جذاب برای مخاطبان ارائه میشود که بر اساس منابع معتبر پزشکی و تحقیقات علمی است:
-
عوامل افزایش سطح کلسیم در نوزادان
افزایش سطح کلسیم در خون نشان دهنده وضعیتی به نام هیپرکلسمی است. دلایل سطوح بالای کلسیم ممکن است با سن و سایر عوامل متفاوت باشد.
-
تزریق دوز زندگی؛ مکملیاری ویتامین A برای نجات ۲ میلیون کودک ایرانی
در شرایطی که کمبود ویتامین A سلامت کودکان را در معرض خطر بیماریهای عفونی قرار داده، وزارت بهداشت با همکاری یونیسف، برنامهای ملی را برای مکملیاری با مگادوز ویتامین A در میان کودکان ۲ تا ۵ سال کشور اجرا کرده و بیش از دو میلیون کودک را زیر چتر محافظتی این ریزمغذی حیاتی قرار داده است.
-
آیا پروبیوتیکها واقعاً برای گوارش معجزه میکنند؟
در سالهای اخیر، پروبیوتیکها به یکی از پُرطرفدارترین مکملهای غذایی تبدیل شدهاند؛ از نوشیدنیهای تخمیری گرفته تا کپسولهای دارویی، همهجا صحبت از "میکروبهای خوب" است. اما آیا واقعاً این باکتریهای زنده برای گوارش مفیدند یا بیشتر یک موج تبلیغاتیاند؟
نظر شما