-
بهترین و صحیح ترین روش عذرخواهی
آگاهی بر چگونگی و زمان مناسب عذرخواهی میتواند به ترمیم آسیبهای یک رابطه کمک کند، اما اگر عذرخواهی شما صادقانه نباشد، ممکن است اوضاع را بدتر کنید.
-
مدیرعامل بیمه آتیه سازان حافظ: بدهی ۶.۴ همتی به مراکز درمانی
مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ از بدهی ۶۴۰۰ میلیارد تومانی صندوق بازنشستگی و سازمان تامین اجتماعی به مراکز درمانی خبر داد و خواستار تسریع در پرداخت آن شد.
-
ارتباط کمبود کلسیم و بی حسی بدن
بیشتر افراد بزرگسال روزانه به ۱۰۰۰ میلیگرم کلسیم نیاز دارند؛ اما خانمهای بالای ۵۰ سال و آقایان بالای ۷۰ سال به ۱۲۰۰ میلیگرم کلسیم در روز نیازمندند
-
نابینایان در مصاحبه آزمون استخدامی معلولان رد شدند
قائممقام انجمن نابینایان ایران با اشاره به برگزاری اولین آزمون استخدامی معلولان که در خردادماه برگزار شد، اعلام کرد که نابینایان در این آزمون مغفول واقع شدند و برگزاری این آزمون برای این قشر راه به جایی نبرد.
-
فوت دو کارگر مصدوم انفجار پالایشگاه پارسپتروی شوشتر
سه مصدوم حادثه آتشسوزی پالایشگاه پارس پتروی شوشتر که دچار سوختگی شده بودند به بیمارستان سوانح و سوختگی آیتالله طالقانی اهواز انتقال یافتند.
-
رئیس هیات امنای صرفهجویی ارزی صدور احکام بازرسی کل کشور را رد کرد
رئیس سازمان بازرسی از صدور ۶ حکم تعقیب کیفری از سوی سازمان بازرسی کل کشور برای مدیران این هیات خبرداده این در حالیست که رئیس هیات امنای صرفهجویی ارزی به دفاع از عملکرد این نهاد پرداخت و ادعا میکند که اتهامات مطرح شده علیه مدیران این هیات هنوز در مراجع قضایی در حال بررسی است و هیچگونه تخلفی تا به این لحظه اثبات نشده است.
-
هشدار درباره گسترش روانشناسان زرد/ چرا ایرانیها بیشتر جذب روانشناسان غیرعلمی میشوند؟
با وجود هشدارهای مداوم کارشناسان درباره خطرات اعتماد به روانشناسان زرد و غیرعلمی، بسیاری از افراد همچنان جذب این افراد و تکنیکهای غیرعلمیشان میشوند. دکتر محمد گراوندنیا، روانشناس و استاد دانشگاه، دلایل استقبال جامعه از این نوع روانشناسان را بررسی کرده و از پیامدهای جدی عدم آگاهی عمومی و تبلیغات گسترده آنها پرده برمیدارد.
-
کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در چالشهای ناباروری: نوآوریهای آیندهنگر
پژوهشگاه ابن سینا و دانشگاه موناش استرالیا به زودی کنگره بینالمللی را با محوریت بررسی چالشها و راهکارهای هوش مصنوعی در درمان ناباروری برگزار میکنند.
-
چرا بدن برای حفظ سلامت خود به چربی نیاز دارد؟
چربیها یا لیپیدها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و نقشی حیاتی در غشای سلولی دارند. همچنین، چربیها به عنوان پوشش و لایهی محافظ در اطراف بعضی از اعضا و اندامهای بدن یافت میشوند.
-
ایمپلنت دندانی: گزینهای مناسب برای چه افرادی؟
متخصصین دندانپزشکی به بررسی شرایط لازم برای استفاده از ایمپلنت دندانی پرداخته و تأکید میکنند که این درمان مناسب بسیاری از افراد است، اما باید با احتیاط و تحت نظر متخصص انجام شود.
-
یافتههای محققان کانادایی:
چگونه یادگیری زبان دوم قدرت مغز را افزایش میدهد؟
مطالعهای جدید نشان میدهد که افراد دوزبانه دارای مغزی فعالتر و انعطافپذیرتر هستند و یادگیری زبان دوم در سنین جوانی میتواند به بهبود ساختار مغز کمک کند.
-
هشدار درباره سواستفاده شارلاتانیسم از لباس روحانیت
منبر جای نسخه نویسی نیست
دکتر محمد میرخانی ،مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی با انتشار ویدئویی نسبت به ورود افراد غیرپزشک و فاقد صلاحیت علمی به حوزه سلامت هشدار داده است. او تاکید میکند توصیههای غیرعلمی برخی روحانیون درباره درمان افسردگی و بیماریهای جسمی، نه تنها بیاساس است بلکه میتواند بیماران را از دریافت درمانهای ضروری پزشکی محروم کرده و سلامت جامعه را به خطر بیندازد.
-
خواص درمانی پرتقال چیست؟
میوه پرتقال در چین به شکل رسیده ونارس استفاده دارویی داشته و به عنوان محرک گوارش و ضد یبوست استفاده می شود. برای درمان سرفه های خشک ،آرامش اعصاب، بی خوابی و شک عصبی مفید است ودر طب سنتی چین عقیده بر این است که مصرف میوه پرتقال موجب تحریک انرژی راکد در بدن می شود.
-
وضعیت نوبتدهی الکترونیک در بیمارستانهای تأمین اجتماعی: تحولی در دسترسی به خدمات درمانی
معاون مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمیناجتماعی از اجرای نوبتدهی الکترونیک در بیمارستانهای تحت پوشش این سازمان خبر داد و اعلام کرد که ۵۰ درصد ظرفیت نوبتدهی مراکز درمانی به صورت غیرحضوری خواهد بود.
-
روش مقابله با کمر درد زندگی کارمندی!
کمر درد یک مشکل شایع در جهان است و سبک زندگی کارمندی امروزی را می توان مهم ترین دلیل افزایش این درد دانست! خطر ابتلا به کمر درد می تواند در افراد دارای اضافه وزن، پیرتر یا مبتلا به شرایط مرتبط با استرس افزایش یابد. متخصصان می خواهند بدانند که کدام مداخلات سبک زندگی برای افراد مبتلا به کمر درد موثرترین خواهند بود.
-
خطرات ایستادن طولانیمدت برای سلامت قلب و عروق
تحقیقات جدیدی که در مجله «اپیدمیولوژی» (Epidemiology) منتشر شده است، نشان میدهد که ایستادن هم پیامدهای خاص خودش را دارد، بهویژه وقتی حرف «سلامت قلب» به میان میآید.
-
تجربه استفاده از TDCS در کلینیک طراوت تهرانسر
به عنوان مادری که همواره دغدغه سلامت و پیشرفت فرزندش رو داشته، از لحظهای که متوجه مشکلات گفتاری پسرم شدم، دست از جستجو برای پیدا کردن بهترین روش درمان برنداشتم. ساکن محله مهرآباد هستم و حتی در نزدیکی خونهام چند کلینیک گفتاردرمانی بود که چند جلسه هم اونجا رفتیم، اما به توصیه یکی از دوستانم با کلینیک طراوت تهرانسر آشنا شدم. تصمیم گرفتم شانس این کلینیک رو امتحان کنم و حالا میخوام تجربه چند جلسه درمان پسرم با روش TDCS در کلینیک طراوت رو با شما به اشتراک بذارم.
-
اختلال خودشیفتگی چیست و چه علائمی دارد؟
خودشیفتگی از نظر روانشناسی یعنی چه؟ از نظر روانشناسان، خودشیفتگی یک اختلال شخصیتی عمیق است که احساس برتری و استحقاق بیمورد به وجود میآورد. تفاوتهای زیادی بین خودشیفتگی و عزت نفس وجود دارد. برای اینکه اثرات مخرب این اختلال پیچیده بر زندگی فرد و اطرافیانش کاهش پیدا کند، لازم است از افراد متخصص و حرفهای کمک بگیرند. بهترین راه حل در حال حاضر، شرکت در دورههای آموزشی استاد فرناز قورچیان است.
-
ارتباط مستقیم بین ریزش مو و کمبود مواد مغذی: شناسایی ویتامینهای کلیدی برای سلامت مو
عادات غذایی و کمبود ویتامینها میتوانند تأثیر بسزایی بر سلامت موها داشته باشند. تحقیقات نشان میدهد که کمبود برخی ویتامینها و مواد معدنی نه تنها میتواند منجر به ریزش مو شود، بلکه به نازک شدن و کاهش کیفیت مو نیز منجر میگردد.
-
عوامل مؤثر بر گسترش همه گیری چاقی در ایران
چاقی وابسته به سه عامل است؛ تغذیه، ورزش و خواب! سه عاملی که هرکدام در دورههای زمانی از تاریخ متفاوت، دچار شرایط متفاوتی بودهاند؛ موضوعی که تطبیق دادن آنها در برهه زمانی فعلی، دستاوردی بهجز چاقی برایمان نداشته است:«بالا رفتن امکانات و درگیر شدن با فضای مجازی، اصلیترین شاخصههای روزگار امروز است که همه آنها در سبک زندگی افراد جامعه، نقش اساسی دارد؛ یعنی چه؟ یعنی برخلاف تصور، تکنولوژی و امکانات و فضای مجازی، ما را چاق کرده است.»
-
چرا باید رزیدنتی شغل محسوب می شد؟
شرایط سخت و مبهم دوره دستیاری پزشکی، ازجمله ساعات کار طولانی، حقوق پایین و فقدان مزایای قانونی، موجب کاهش تمایل پزشکان عمومی به ورود به این دوره شده است. با وجود تلاشها برای شناخت رزیدنتی بهعنوان شغل، مشکلات معیشتی و فشارهای کاری همچنان بر دوش دستیاران سنگینی میکند و حتی در برخی موارد به خودکشی و ترک رشته منجر شده است.
-
نقش نهادهای دولتی در پیشگیری از بحران جمعیتی در ایران
با آغاز شمارش معکوس برای بستهشدن پنجره جمعیت، ایران با تهدیدی جدی در کاهش نرخ موالید و افزایش جمعیت سالخورده روبهروست. طبق قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، وزارت بهداشت و سایر نهادها موظف شدهاند با افزایش مراکز درمان ناباروری و تسهیلات بیمهای، از رشد صفر جمعیت جلوگیری کرده و نرخ باروری را به حد جانشینی برسانند.
-
خطرات مسمومیت با الکل: نجات جان با شناسایی سریع علائم و اقدام فوری
مسمومیت با الکل، به ویژه انواع تقلبی آن، یک تهدید جدی برای سلامت عمومی به شمار میرود. دکتر کشاورز ملکی، سرپرست گروه تجویز و مصرف فراوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل، به خصوص متانول، هشدار داده و اهمیت شناسایی سریع علائم و اقدامات درمانی فوری را تأکید میکند.
-
تأثیر تصفیه هوا بر سلامت زنان باردار و نوزادان
در دنیایی که آلودگی هوا به یکی از جدیترین معضلات زیست محیطی بدل شده است، حفظ کیفیت هوای داخلی منازل اهمیت دوچندانی پیدا میکند. تماس طولانیمدت با آلایندههای هوایی نه تنها سلامت افراد عادی را تهدید میکند بلکه میتواند خطرات جدیتری برای زنان باردار و نوزادان ایجاد نماید. استفاده از دستگاههای تصفیه هوا با فیلترهای پیشرفته مانند فیلترهای HEPA و کربن فعال، راهکاری مؤثر برای حفظ سلامتی در برابر این آلایندهها ارائه میدهد.
-
مرد جنایتکار به خونخواهی برادرش 7نفر را در 14سال به قتل رساند
سرطان، جان قاتل انتقام جو را گرفت
شروع این پرونده مخوف به دهه60 برمیگردد. بین سالهای 1362 تا 1365 اختلافات شدیدی بین چند طایفه در یکی از روستاهای شهرستان خفر در استان فارس بهوجود آمد که پایانی خونین داشت.
-
لیست خوراکی های اعتیاد آور
مصرف غذاها، تنقلات و خوراکیهای خوشمزه میتواند باعث ترشح دوپامین در مغز شود و با ایجاد احساس لذت، علاقه فرد به مصرف تکراری یکسری از مواد غذایی را افزایش دهد که به این وضعیت «اعتیاد غذایی» میگویند.
-
برنامههای وزارت بهداشت برای ارتقاء سلامت میانسالان
ملیحه کیانفر، رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت، جزئیات برنامههای جدید این وزارتخانه را برای بهبود سلامت گروه سنی ۳۰ تا ۵۹ ساله اعلام کرد.
-
چگونه جشنوارههای فیلم میتوانند صدای طبیعت باشند؟
با تشدید بحرانهای زیستمحیطی و تغییراقلیم، سینما به یکی از ابزارهای قدرتمند برای جلب توجه عمومی به این مسائل تبدیل شده است.
-
درک اختلال اوتیسم: علائم، علل و روشهای تشخیص
اختلال اوتیسم، یک اختلال عصبی پیچیده، بر تعامل اجتماعی و رفتار افراد تأثیر میگذارد. علائم این اختلال معمولاً در اوایل کودکی نمایان میشود و شناخت زودهنگام آن میتواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
-
حفظ بافت در جراحیهای نوین سرطان سینه؛ بهبود کیفیت زندگی بیماران
با پیشرفتهای نوین در جراحی سرطان سینه، امکان حفظ بافت پستان در حین درمان فراهم شده و این تغییرات به کاهش عوارض روحی و جسمی بیماران کمک میکند.