چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵

اعدام، سرانجام یک لحظه عصبانیتپسر جوانی که به خاطر تقلب در بازی عصبانی شده و دوستش را به قتل رسانده بود به قصاص محکوم شد.

اعدام، سرانجام یک لحظه عصبانیت

سلامت نیوز: اعدام، سرانجام یک لحظه عصبانیتپسر جوانی که به خاطر تقلب در بازی عصبانی شده و دوستش را به قتل رسانده بود به قصاص محکوم شد.
 
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران، این حادثه خونین تابستان امسال در حالی رخ داد که چند پسر جوان برای میهمانی به خانه یکی از دوستان شان رفته بودند، اما وقتی سرگرم پاسور بازی بودند با هم درگیر شدند و صاحبخانه به‌نام سعید به قتل رسید. وقتی مأموران پلیس برای بررسی ماجرا به محل حادثه رفتند شاهدان حاضر در صحنه مدعی شدند یکی از میهمانان به‌نام کوورش باعث قتل سعید شده است، اما بعد از درگیری فرار کرده است.
 
به این ترتیب بررسی‌ها برای دستگیری متهم آغاز شد و بعد از چندین روز تحقیق سرانجام کوروش بازداشت شد. او به قتل اعتراف کرد و گفت در یک لحظه عصبانیت با چاقو به دوستش ضربه زده است. با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
 
در جلسه رسیدگی به این پرونده ابتدا کیفرخواست علیه متهم خوانده شد. سپس اولیای دم در جایگاه حاضر شده و درخواست صدور حکم قصاص کردند. آن‌ها گفتند حاضر به گذشت نیستند و تنها چیزی که آرام شان می‌کند صدور حکم قصاص است.
 
سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او اتهام قتل را قبول کرد و گفت: من خیلی پشیمان هستم. روز حادثه من و تعدادی از دوستان مشترکمان در خانه سعید بودیم. ما خیلی صمیمی بودیم و ارتباط خوبی هم با هم داشتیم. بعد سعید پاسور آورد که بازی کنیم چند دست که با هم بازی کردیم متوجه شدم او تقلب می‌کند و با تقلب برنده می‌شود. من اعتراض کردم و گفتم چرا تقلب می‌کنی. اما عصبانی شد و فحاشی کرد. از شنیدن حرف‌هایش خیلی ناراحت شدم و کنترلم را از دست دادم. در یک لحظه چاقو را برداشتم و به سمتش حمله کردم و یک ضربه هم بیشتر نزدم همان یک ضربه باعث مرگش شد.
 
متهم در پاسخ به این سؤال که چاقو را از کجا آورده است، گفت: من چاقو را از بشقاب میوه خوری برداشتم. در بشقاب برای میهمان‌ها میوه گذاشته بودند و ما داشتیم بازی می‌کردیم و میوه می‌خوردیم.
 
بعد از پایان دفاعیات متهم و وکیل مدافع او هیأت قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند و متهم را با توجه به مدارک موجود در پرونده به قصاص محکوم کردند. این رأی ظرف ۲۰ روز قابل تجدیدنظرخواهی خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha