سلامت نیوز: یک جراح و متخصص ارتوپدی عنوان کرد: عوامل متعددی میتواند در انحنای پاها یا ابتلا به پای پرانتزی در افراد، نقش داشته باشد که البته زمینه ابتلا به آن در بزرگسالان، اغلب نشات گرفته از دورن کودکی آنهاست.
به گزارش سلامت نیوز،دکتر فرهاد فرید در گفتگو با سلامت آنلاین گفت: نرمی استخوان و ژنتیک میتواند زمینه ساز انحنای غیر طبیعی پاها یا به اصطلاح ایجاد کننده پای پرانتزی در کودکان و بزرگسالان باشد.
وی افزود: بزرگسالان در دو حالت ممکن است پای پرانتزی داشته باشند یکی به دلایل ذکر شده در دوران کودکی که در صورت درمان نشدن موجب بروز آرتروز نیز میشود و یا به دلیل تصادفات و شکستن زانو، ممکن است به بدشکلی انحنای زانو و یا آرتروز در بزرگسالی مبتلا شوند.
فرید اظهار داشت: اگر در کودکان به دلایلی ذکر شده پای پرانتزی تحت درمان قرار نگیرد، با توجه به اینکه سطح رشد در سن ۱۶ سال به بالا بسته میشود، بنابراین راه درمان دارویی و طب فیزیکی در بزرگسالان، بسته می شود و استفاده از روشهای درمانی دیگر به دلیل اتمام سن رشد، به ویژه در ۵۰ سالگی به بالا امکان پذیر نیست و تنها راه آن درمان آن از طریق جراحی است.
این جراح و متخصص ارتوپدی و طب ورزشی افزود: بعد از سنین رشد بسته به میزان انحنای پاها و نوع آن با پروتز و یا مفصل کامل با عمل جراحی میتوان به درمان این بیماری پرداخت.
استاد اسبق دانشگاه بن آلمان عنوان کرد: البته روشهای جدیدی در آینده برای درمان این بیماری به وجود خواهد آمد که با استفاده از مهندسی بافت بنیادی این عمل صورت خواهد پذیرفت، به طوری که نیازی به مفصل نخواهد بود. در اروپا هر فردی که به دنیا میآید مقداری از ناف وی را فریز میکنند که در صورت ابتلا به آرتروز، بعدها با آن درمان شود.
پیشنهاد سردبیر
-
هاری شوخی ندارد
در واقع قریب به اتفاق کارشناسان این حوزه، معتقدند که غذارسانی به این سگهای ولگرد، باعث افزایش حضور آنها در محیط زندگی انسان میشود و به نسبت بالا رفتن میزان تماس، میزان گاز گرفتگی، ابتلا به هاری و در نهایت مرگ فرد مبتلا به بیماری هم بالا میرود.
-
ضرورت برخورداری از پزشک خانواده
بهنظر میرسد که نظام ارجاع هنوز به جایگاه اصلی خود نزدیک نشده وبسیاری ازمردم بهمحض احساس بیماری، مستقیم به پزشکان فوقتخصص مراجعه میکنندوحتی درخواست انجام آزمایشات وخدمات تصویربرداری پزشکی وپاراکلینیکی میدهند.
-
بهترین ورزشها برای اوغات فراغت نوجوانان
انتخاب آگاهانه یک رشته ورزشی، میتواند دستاوردهای ارزشمندی برای سلامت جسم و جان فرزندانمان و تضمین سلامت آنها در روزگار میانسالی و سالمندی داشته باشد.
-
سنینی که خطر کمآبی را دو برابر میکند
با افزایش سن، نسبت آب در بدن بهطور طبیعی کاهش مییابد. این بدان معناست که افراد مسن ذخایر مایعات کمتری دارند که آنها را در طول بیماری، گرما یا دورههای کاهش مصرف بیشتر مستعد کمآبی میکند.
-
شیرخشک مرگ و زندگی!
کمبود شدید شیرخشکهای متابولیک، والدین کودکان مبتلا به بیماریهای نادر را به مرز ناامیدی رسانده است. شیرهایی که نقش دارو دارند، کمیاب شدهاند و وعدههای مسئولان نیز برای خانوادههایی که هر روز با جان فرزندشان میجنگند، کافی نیست.
-
آزمایش ۳۰ ثانیهای برای تشخیص زودهنگام سرطان و زوال عقل
دانشمندان با معرفی یک آزمون ساده ۳۰ ثانیهای، راهی سریع و خانگی برای شناسایی مشکلات خطرناک بلع از جمله نشانههای اولیه سرطان، بیماریهای ریوی و زوال عقل ارائه کردهاند؛ آزمایشی که میتواند جان انسانها را نجات دهد.
-
خواب راحت با این گیاهان
نگهداری از گل و گیاه در منزل فواید زیادی دارد یکی از این فواید دستیابی به خواب راحت است.
-
تنقلاتی که احساس گناه نمیآورند
مصرف تنقلات همیشه معضلی برای افراد است چرا که این احساس را به فرد میدهد که سلامتی را به خطر انداخته اما تنقلات همیشه هم بد نیستند.
نظر شما