یک متخصص تغذیه اظهار کرد: مصرف گوشت قرمز کم چرب دو یا سه بار در هفته برای بدن مضر نیست.
بهنام گشتی زاده در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کنترل سه فاکتور وزن، تغذیه درست و فعالیت بدنی در پیشگیری از ابتلا به سرطان مهم است، اظهار کرد: در تغذیه توجه به درصد چربی غذا مهم است بدین معنا که غذاهایی که بسیار سرخ میشوند یک عامل سرطان زا محسوب میشود.
وی با بیان اینکه در غذاهای سرخ کردنی به دلیل حرارت بالای روغن ترکیبات سرطان زا ایجاد میشود، تصریح کرد: علاوه بر سرخ کردن در غذاهای کبابی، گوشت نباید بسوزد و دود کند چرا که در این صورت نیز ترکیبات سرطانزا در گوشت ایجاد میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف فراوان گوشت قرمز میتواند در ایجاد سرطان نقش داشته باشد، ادامه داد: البته در کشور مصرف گوشت قرمز چندان بالا نیست و مصرف روزانه 60 تا 100 گرم گوشت مضرر نیست.
گشتی زاده تصریح کرد: مصرف گوشت قرمز کم چرب دو یا سه بار در هفته برای بدن مضر نیست و نباید گمان کرد مصرف زیاد گوشت سفید برای بدن بیضرر است.
وی به نقش سبزیها و میوهها در پیشگیری کننده از ابتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: مصرف روزانه حداقل 400 تا 600 گرم میوه و سبزی توصیه می شود چرا که این گروه غذایی حاوی آنتی اکسیدان بالایی هستند.
پیشنهاد سردبیر
-
هاری شوخی ندارد
در واقع قریب به اتفاق کارشناسان این حوزه، معتقدند که غذارسانی به این سگهای ولگرد، باعث افزایش حضور آنها در محیط زندگی انسان میشود و به نسبت بالا رفتن میزان تماس، میزان گاز گرفتگی، ابتلا به هاری و در نهایت مرگ فرد مبتلا به بیماری هم بالا میرود.
-
ضرورت برخورداری از پزشک خانواده
بهنظر میرسد که نظام ارجاع هنوز به جایگاه اصلی خود نزدیک نشده وبسیاری ازمردم بهمحض احساس بیماری، مستقیم به پزشکان فوقتخصص مراجعه میکنندوحتی درخواست انجام آزمایشات وخدمات تصویربرداری پزشکی وپاراکلینیکی میدهند.
-
بهترین ورزشها برای اوغات فراغت نوجوانان
انتخاب آگاهانه یک رشته ورزشی، میتواند دستاوردهای ارزشمندی برای سلامت جسم و جان فرزندانمان و تضمین سلامت آنها در روزگار میانسالی و سالمندی داشته باشد.
-
سنینی که خطر کمآبی را دو برابر میکند
با افزایش سن، نسبت آب در بدن بهطور طبیعی کاهش مییابد. این بدان معناست که افراد مسن ذخایر مایعات کمتری دارند که آنها را در طول بیماری، گرما یا دورههای کاهش مصرف بیشتر مستعد کمآبی میکند.
-
شیرخشک مرگ و زندگی!
کمبود شدید شیرخشکهای متابولیک، والدین کودکان مبتلا به بیماریهای نادر را به مرز ناامیدی رسانده است. شیرهایی که نقش دارو دارند، کمیاب شدهاند و وعدههای مسئولان نیز برای خانوادههایی که هر روز با جان فرزندشان میجنگند، کافی نیست.
-
آزمایش ۳۰ ثانیهای برای تشخیص زودهنگام سرطان و زوال عقل
دانشمندان با معرفی یک آزمون ساده ۳۰ ثانیهای، راهی سریع و خانگی برای شناسایی مشکلات خطرناک بلع از جمله نشانههای اولیه سرطان، بیماریهای ریوی و زوال عقل ارائه کردهاند؛ آزمایشی که میتواند جان انسانها را نجات دهد.
-
خواب راحت با این گیاهان
نگهداری از گل و گیاه در منزل فواید زیادی دارد یکی از این فواید دستیابی به خواب راحت است.
-
تنقلاتی که احساس گناه نمیآورند
مصرف تنقلات همیشه معضلی برای افراد است چرا که این احساس را به فرد میدهد که سلامتی را به خطر انداخته اما تنقلات همیشه هم بد نیستند.
نظر شما