سلامت نیوز: یک روانشناس کودک در رابطه با اختلال در نوشتن توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش سلامت نیوز؛ باختری در گفت و گو با میزان گفت: برخی از کودکان پیش از ورود به مدرسه با اختلال نوشتن مواجه هستند و همین موضوع نیز سبب میشود زمانی که وارد مدرسه میشوند نیز با دشواری بتوانند بنویسند.
وی افزود: کودکانی که با اختلال نوشتن مواجه هستند به دشواری مشق نوشته و برای در دست گرفتن مداد با مشکل مواجه هستند.
این روانشناس کودک در خصوص اختلال نوشتن و خواندن در میان برخی از کودکان خاطرنشان کرد: نوشتن فرآیندی عصبی است که نیاز به هماهنگی مکانیسمهای چندگانه مغز دارد.
باختری با اشاره به لزوم همکاری والدین با کودکانی که دارای اختلال در نوشتن هستند تصریح کرد: کودکانی که دچار مشکل اختلال در نوشتن هستند ماهیچههای دست بسیار ضعیفی داشته و لازم است والدین در ماههای نخست ورود فرزندان خود به مدرسه همکاری زیادی با آنها داشته باشند.
وی ادامه داد: یکی از بهترین راهکارها برای کاهش اختلال در نوشتن، تقویت ماهیچههای کودکان از طریق بازی است و در این بین بازی با خمیر و گل رس توصیه میشود.
این روانشناس اجتماعی در رابطه با علائم اختلال در نوشتن کودکان اذعان کرد: کودکانی که مبتلا به اختلال نوشتن هستند، دست خطی بدی دارند، در بسیاری از مواقع از گذاشتن سرکشها در نوشتن خودداری کرده، املای آنها دارای غلطهای بسیاری است و در گذاشتن علائم نگارشی هیچ دقتی نمیکنند.
وی تاکید کرد: بدون شک با آموزشهای لازم به کودکان دارای اختلال نوشتن و تقویت روحیه آنها به دلیل عقب بودن از کودکان دیگر میتوان تا حدودی این اختلالات را کاهش داد.
یک روانشناس کودک در رابطه با اختلال در نوشتن توضیحاتی ارائه کرد.
نظر شما