سلامت نیوز:عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تمام اتوبوسهای گازسوز فرسودهاند، گفت: در حالحاضر به ۵ میلیارد تومان بودجه برای تامین مخازن نیاز است که تامین آن بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور بوده و بخش خصوصی در این زمینه وظیفهای به عهده ندارد.
افشین حبیبزاده، عضو کمیسیون حملونقل و ترافیک شورای شهر تهران در گفتوگو با ایلنا با اشاره به آمار روبه رشد اتوبوسهای فرسوده گفت: ۶۲۷۳ اتوبوس فرسوده در شهر تهران وجود دارد که از این تعداد ۵۱۴۳ اتوبوس متعلق به بخش خصوصی و ۱۱۷۱ اتوبوس متعلق به بخش عمومی است که در خطوط بیآرتی کار میکنند.
وی با اشاره به اینکه از این شش هزار اتوبوس، چهار هزار و ۲۳۴ دستگاه اتوبوس فرسوده هستند، گفت: با توجه به اینکه اتوبوسهای بالای ۸ سال فرسوده محسوب میشوند و در حال حاضر ۹۴۸ اتوبوس بین ۶ تا ۸ سال عمر دارند و به زودی به چرخه اتوبوسهای فرسوده اضافه خواهند شد، بیش از ۵ هزار اتوبوس فرسوده در تهران خواهیم داشت.
حبیبزاده ادامه داد: از سوی دیگر ۳۶۶۸ اتوبوس گازسوز در تهران وجود دارد که میتوان گفت؛ همه فرسوده هستند و تعویض آنها ضروری است. هر کدام از اتوبوسهای گازسوز هفت مخزن دارند و عمر مفید مخازن ۱۵ سال است. به علاوه مخازن در هنگام بهرهبرداری حدود ۴ سال از عمرشان گذشته بود و چون سال ۸۲ این اتوبوسها شروع به فعالیت کردهاند، اساساً عمر این مخازن به پایان رسیده و باید تعویض شوند. تامین منابع مالی برای تست مخازن به طور کامل به عهده وزارت کشور است و این وزارتخانه میگوید که این منابع را تامین کرده است.
این عضو کمیسیون حمل و نقل و ترافیک با تاکید بر اینکه مسئله بر سر تامین منابع مالی است، افزود: مسئولان بر این عقیده هستند که امکان تست مخازن وجود دارد و آنهایی که مورد قبول واقع میشوند؛ میتوانند به کار خود ادامه دهند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت واحد اتوبوسرانی در حالحاضر به ۵ میلیارد تومان بودجه برای تامین مخازن نیاز دارد که تامین همه بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور بوده و بخش خصوصی در این زمینه و ظیفهای به عهده ندارد.
حبیبزاده در ادامه با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون حمل و نقل شورا با مدیران شرکت واحد اتوبوسرانی درباره ایمنی اتوبوسهای گازسوز گفت: در این جلسه شرکت واحد اتوبوسرانی اعلام کرد، تعویض دورهای کپسولهای گاز را که هر سه سال انجام میشود، در دستور کار خود دارد و در این خصوص مقدمات انجام و کار آغاز شده است.
وی افزود: با وجود ضرورت این امر، سازمان اتوبوسرانی در این خصوص به شدت با کمبود منابع روبروست و درخواست دارند، این منابع هرچه سریعتر در اختیارشان قرار گیرد. در همین راستا در این جلسه قرار شد با توجه به ضرورت تعامل با شهرداری تهران مکاتبه شود تا جهت تامین منابع اقدامات عاجل صورت بگیرد.
پیشنهاد سردبیر
-
سرکه سیب؛ دارویی طبیعی برای کاهش وزن، کنترل دیابت و سلامت قلب
سرکه سیب یکی از معجزات طبیعت است که از تخمیر سیب بهدست میآید و علاوه بر اینکه در آشپزی بهعنوان طعمدهنده استفاده میشود، خواص درمانی شگفتانگیزی دارد. از کاهش وزن و بهبود سلامت قلب تا تنظیم قند خون و مبارزه با عفونتها، این ماده طبیعی فواید بسیاری دارد. اما مثل هر داروی طبیعی دیگر، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود.
-
یک لیوان شیر چقدر پروتئین دارد؟
انواع شیر طعم های متنوع و فواید بی نظیری دارند. برخی از آنها از حیوانات و برخی دیگر از گیاهان تهیه می شوند. توجه داشته باشید که برندها و فرآورده های مختلف شیرهای گیاهی یکسان از نظر بسیاری از مواد مغذی، از جمله پروتئین و کربوهیدرات، به طور قابل توجهی متفاوت هستند.
-
چرا مصرف روزانه خرما توصیه میشود؟
توصیه به مصرف خرما به دلیل وجود مواد مغذی در آن است . میوهای بهشتی که فوائد زیادی دارد.
-
چرا گوشم وزوز میکند؟
شاید وزوز گوش علامت مهمی در ذهن برخی از افراد نباشد اما جالب است بدانید که این حالت گاهی نشانهای از یک بیماری زمینهای است.
-
اتلاف ۳۳ درصد مواد غذایی در ایران؛ راهکارهایی برای مقابله با بحران ضایعات غذایی
در همایش مدیریت اتلاف غذایی که در مشهد برگزار شد، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اتلاف ۳۳ درصدی مواد غذایی در فرآیند کشت، داشت و برداشت در کشور خبر داد و بر لزوم اتخاذ راهکارهای عملی و هماهنگی بین بخشی برای کاهش این ضایعات تاکید کرد.
-
ایران و اوگاندا پیشتاز مصرف آنتیبیوتیک در جهان؛ کارشناسان خواستار کنترل فوری بحران هستند
ایران و اوگاندا به عنوان دو کشور با بالاترین میزان مصرف آنتیبیوتیک در جهان شناخته میشوند. کارشناسان در کنگره پیشگیری از عفونتهای بیمارستانی تاکید کردند که مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها، مقاومت به این داروها و افزایش عفونتهای بیمارستانی را به همراه دارد که نیازمند تدابیر فوری و آموزشهای گسترده است.
-
هیچ ویروس جدیدی در کشور مشاهده نشده، H1N1 همچنان ویروس غالب آنفولانزا است
در حالی که بسیاری از شهروندان از شیوع بیماریهای تنفسی در فصل زمستان نگران هستند، وزیر بهداشت کشور اعلام کرد که هیچ ویروس جدیدی در ایران شناسایی نشده و در حال حاضر ویروس غالب آنفولانزای H1N1 در کشور در حال گردش است. او همچنین به ادامه علائم بیماریهای تنفسی تا پایان فصل سرد اشاره کرد.
-
خرید مسواک چند وقت یک بار ضروری است؟
حتی اگر مسواک کهنه خود را به خوبی بشویید و در محیطی خشک نگه دارید، باز هم احتمال رشد میکروارگانیسمها روی آن وجود دارد.
نظر شما