شنبه ۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
کد خبر: 142823

همان طورکه بدن ما بطور روزانه به انواع ویتامین ها نیاز دارد وگرنه تحلیل می رود، رابطه نیز نیاز به ویتامین دارد وگرنه روز به روز سردتر می شود.

تزریق ویتامین به همسردر تعطیلات عید!

سلامت نیوز: همان طورکه بدن ما بطور روزانه به انواع ویتامین ها نیاز دارد وگرنه تحلیل می رود، رابطه نیز نیاز به ویتامین دارد وگرنه روز به روز سردتر می شود.

زن و شوهر معمولا روزهای تعطیل برای خیلی از زن و شوهرها روزهای پرتنشی است؛ روزهایی است که بیشتر از همه با هم  جر و بحث می کنند؛ عید نوروز نیز از آن تعطیلاتی است که گاهی به دلیل طولانی بودن، باعث افزایش بحث های بین همسران می‌شود که این اختلاف ها ، دلیل های متعددی می‌تواند داشته باشد.

چرا تعطیلات طولانی عید مشاجرات را افزایش می دهد؟

شایع ترین مسئله ای که در تعطیلات عید منجر به مشاجره می شود نداشتن یا کم بودن تجربه با هم بودن است.
مسائل مالیبحث دیگر مسائل اقتصادی است. این مسئله ناشی از آن است که یا طرفین دید صحیحی از موقعیت اقتصادی یکدیگر ندارند یا به اشتباه برای آنها جا افتاده که حتما باید با لباس و اسباب نو به استقبال سال جدید بروند یا حتی گاهی یکی از طرفین که معمولا خانم خانه است به خاطر احساسات خود می خواهد چیزی را برای فرزندش بخرد که آقا به دلیل مدیریت مالی از خرید آن سر باز می زند. این تفکر را در خانواده، رواج دهید که فرزند شما نباید به طور حتم، با لباس و کفش نو ارزشمند شود بلکه آراستگی و آرامش خاطر است که باعث عزت نفس و لذت بردن از تعطیلات می‌شود. بهتر است زن و شوهر قبل از تعطیلات با هم در مورد "نوروز" برنامه ریزی اقتصادی کنند. این برنامه ریزی را در زمان استراحت همراه صرف یک چای یا نوشیدنی و با خیال راحت انجام دهید.
 
دید و بازدیدها

مسئله دیگر عدم هماهنگی و هم عقیدگی در مورد دید و بازدیدهای نوروز است. برخی دوست دارند به آداب و رسوم بیشتر توجه کنند، ولی برخی دیگراولویت های دیگری دارند مثلاً دوست دارد که تعطیلات را بیشتر با خودشان بگذرانند. گاهی هم اختلاف بر سر این است که اول به دیدن اقوام کدام طرف بروند. توصیه می‌شود که با هم فکری، لیستی از بازدیدهای نوروزی تهیه  کنند و با رعایت احترام متقابل و جلب رضایت طرفین، برنامه ریزی کاملی داشته باشند که چه زمانی به کجا بروند و چه مدت زمانی را تنها با خودشان، سپری کنند.

شرایط کاری

نکته دیگر در مورد خانواده هایی است که یکی از طرفین باید در تعطیلات، سر کار باشد و کمتر می تواند همسرش را در دید و بازدیدها، همراهی کند. در این موارد، طرف مقابل باید با مثبت اندیشی، مشکل را حل نماید.  به این مسئله فکر کند که همسرش، خود اراده نکرده که بر سر کار باشد بلکه تعهدهای شغلی ، باعث حضور او حتی در تعطیلات در محل کارش شده. تقسیم کار نکردن مورد دیگری که باعث آزار می شود این است که افراد تقسیم وظایف درستی ندارند و آقا پس از کار کردن و اوقات سختی که داشته حالا ترجیح می دهد به لذت بردن از تعطیلات بپردازد و خانم خانه پس از خانه تکانی و خستگی بسیار همچنان باید هر روز کار کند.

توجه به همسر یک "ویتامین روانی" است . همان طورکه بدن ما بطور روزانه به انواع ویتامین ها نیاز دارد وگرنه تحلیل می رود، رابطه نیز نیاز به ویتامین دارد وگرنه روز به روز سردتر می شود. دقیقا همان توجهی که در روزهای اول به هم داشتیم باید در طی زندگی نیز حفظ شودچاره چیست؟؟


گفت وگو کنید و احساساتتان را بیان کنید 

احساس و فکرتان را با طرف مقابل در میان بگذارید. گذشت، یادتان نرود. وقتی احساسات تان را بیان نکنید، اول از همه احساس تنهایی می کنید چون حرف ها و احساس های نگفته ای را در دل تان نگه داشته اید و بعد به تدریج تبدیل به غم می شوند و وقتی روی هم جمع شوند، خشم به وجود می آید و می تواند حسابی به رابطه آسیب بزند. خیلی از زوج ها بلد نیستند احساسات شان را بیان کنند مثلا وقتی از دست همسرشان عصبانی هستند، هرچیزی را می گویند به جز این مورد، خاطرات گذشته را یادآوری می کنند، متلک می گویند، توهین می کنند تا بالاخره به او بگویند عصبانی هستند! وقتی می خواهید احساس تان را بگویید همان احساس خالص را بگویید، مثل اینکه "من احساس تنهایی کردم"، "من خیلی ناراحتم"، حتی نگویید "تو من را عصبانی کردی بلکه بگویید من از دست تو عصبانی ام" .عشق تزریق ویتامینِ توجه توجه به همسر یک "ویتامین روانی" است . همان طورکه بدن ما بطور روزانه به انواع ویتامین ها نیاز دارد وگرنه تحلیل می رود، رابطه نیز نیاز به ویتامین دارد وگرنه روز به روز سردتر می شود. دقیقا همان توجهی که در روزهای اول به هم داشتیم باید در طی زندگی نیز حفظ شود. نباید بعد از ازدواج فکر کنیم چون با هم زندگی می کنیم، کافی است.


انتظارات معقول داشته باشید

انتظاراتی چون "باید وقتی به خانه می رسی همه کارهایت را کنار بگذاری و فقط عید دیدنی بریم" یا " هر جا فقط من صلاح بدونم میریم" و... به خودتان و رابطه تان نگاه کنید و ببینید در کجاها از طرف مقابل توقعات بیش از اندازه دارید که اجابت آن مشکل یا غیرممکن است تا ببینید که در همین جاها چقدر بحث و جدل پیش می آید. صبور باشیداشتباه ترین کار این است که وقتی می بینید ذهن همسرتان بسیار مشغول است خود را جای او قرار ندهید و درکش نکنید یعنی صبر نداشته باشید که حالش تغییر کند و در عوض مرتب بخواهید جواب او را بدهید و شما هم انتقاد کنید تا مبادا پررو شود. باید بدانید همه اینها می تواند نشان دهنده خودخواهی شما باشد.در این زمانه گرانی، تأمین مایحتاج عید برای مردان کار سختی است و شدیدا نیاز به درک شدن دارند. به مردها فشار نیاورید. مردها هم بایستی توجه کنند که خانمها به روابط بین فردی حساس اند و حساسیت های خانم را جدی بگیرند. قرار نیست زن و مرد کاملا همدیگر را بفهمند ولی می توان تمرین بردباری کرد.


مهارت های حل مسئله را یاد بگیرید 

خیلی از زوج ها حتی نمی دانند که مسئله شان واقعا چیست! در واقع آنها آنقدر با هم بحث می کنند و همه چیز را پیچیده می کنند که اصلا از یکدیگر نمی پرسند "مسئله تو چیست؟ باید بدانید وقتی نتوانید مسئله را به درستی ببینید و وقتی نتوانید علت هایش را به درستی پیدا کنید به طور طبیعی قادر به ارائه راهکار برای حل مسئله نیز نخواهید بود.


با تمام وجود به همسرتان گوش کنید

باید یک زمان هایی تنها به همسرتان فضا دهید تا با شما حرف بزند، در این زمان ها نباید به دنبال حرف زدن خودتان باشید، باید تمام حواس تان به او باشد، یعنی نه روزنامه بخوانید، نه در آشپزخانه باشید، نه بچه ها در کنارتان باشند و... تنها گوش دهید حتی اگر انتقاد بشنوید تا تمام احساسات و هیجانات همسرتان خالی شود و دیگر مشکلی با شما نداشته باشد. هنگام گوش کردن نباید مدام در ذهن تان این باشد که چه جوابی به او دهید.شاید آن زمان که شما هوس عید دیدنی می کنید او حوصله ندارد یا برعکس.


موردهایی که در مشاجره ها باید از آن پرهیز کرد: 

با کنایه صحبت کردن و روشن واضح منظور خود را بیان نکردن انتقاد وملامت کردنفریب دادن و دروغ گفتن توهین کردن و ناسزاگویی سلطه گری و تحمیل عقیده ها تهدید کردن هر نوع رفتاری که حاکی از آن باشد که "حق با من است، من مهم تر هستم" بی احترامی و در پایان توجه داشته باشید که زندگی، کوتاه و با ارزش است. آن را صرف مشاجره ها و بحث های بی اهمیت نکنید و به جای آن، از مهارت و تکنیک حل اختلاف، استفاده نمایید. 

منابع : سیمرغ و آفتاب

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha