سلامت نیوز :معاون اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: سلامت تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی، به طور دقیق نظارت و کنترل می شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مصطفی اسماعیلی اظهار داشت: تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی نظارت دقیق می شوند و سلامت همه محصولات آرایشی و بهداشتی نیز مورد تایید این سازمان است.
وی در مورد حد مجاز سرب استفاده شده در محصولات آرایشی، گفت: حد مجاز سرب در محصولات آرایشی (ppm10) است و نباید بالاتر از این باشد.
اسماعیلی افزود: تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی مورد تایید سازمان های بین المللی و اتحادیه اروپا است.
معاون اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی باید دارای برچسب اصالت کالا باشند.
پیشنهاد سردبیر
-
افسردگی دختران نوجوان؛ تاوان اعتیاد به صفحه نمایش!
مطالعهای تازه در سوئد نشان میدهد که استفاده زیاد از آیپد، لپتاپ یا گوشی میتواند خواب نوجوانان را مختل کرده و در نهایت آنها را به افسردگی بکشاند—بهویژه دختران.
-
نقش التهاب پوست در شروع آلرژی غذایی
مطالعهای نوین به رهبری دانشکده پزشکی ییل (YSM) نشان میدهد که بریدگی یا آفتابسوختگی در هنگام اولین مواجهه با یک غذای جدید میتواند خطر ابتلا به آلرژی غذایی را افزایش دهد.
-
پروبیوتیکها چگونه احساسات منفی را کاهش میدهند؟
تحقیقات جدیدی که در مجله npj Mental Health Research منتشر شده، نشان میدهد که مصرف پروبیوتیکها میتواند به کاهش احساسات منفی کمک کند.
-
پارکینسون در ایران؛ ۴۰ درصد بالاتر از میانگین جهانی و درمانی میلیونی
در حالی که پارکینسون دومین بیماری شایع عصبی در دنیاست، آمار ابتلا در ایران نگرانکنندهتر از میانگین جهانی گزارش شده؛ نه تنها درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، بلکه هزینههای ماهانه آن گاه تا ۳۰ میلیون تومان میرسد.
-
رازهای مزاجشناسی؛ وقتی صفراویها تیزهوشترند و دمویها خوشمشربتر!
هر انسانی با مزاجی ویژه به دنیا میآید؛ ترکیبی منحصربهفرد از گرمی، سردی، تری یا خشکی که نهتنها بر وضعیت جسمی بلکه بر خلقوخو، رفتار و حتی سبک زندگی او تأثیر میگذارد. طب ایرانی با شناخت این مزاجها، راهی برای زندگی متعادلتر و سالمتر پیشروی ما میگذارد.
-
لبخندهای نامرئی؛ چالشها و تحولات دندانپزشکی در عصر دیجیتال
در عصر دندانپزشکی دیجیتال، لبخند دیگر پنهان نمیماند؛ فناوریهایی چون اینویزیلاین و هوش مصنوعی، انقلابی در درمانهای ارتودنسی بهوجود آوردهاند، اما در کنار این پیشرفتها، چالشهایی چون هزینههای بالا، کمبود تجهیزات و نابرابری در دسترسی به خدمات، همچنان سایه سنگینی بر لبخندهای ایرانی میاندازند.
-
اشتباه در کلینیک باروری/زنی که ناخواسته فرزند دیگری را به دنیا آورد
یک زن در استرالیا ناخواسته، فرزند زنی دیگر را به دنیا آورد. این اتفاق پس از آن افتاد که کلینیک باروری به روش «آیویاف» بهاشتباه جنینِ متعلق به یک زن دیگر را در رحم او قرار داد.
-
چگونه به طور طبیعی از دیابت پیشگیری کنیم؟
دیابت نوع ۲ یکی از بیماریهای شایع متابولیکی است که با افزایش سطح قند خون و مقاومت به انسولین همراه است.
نظر شما