مریم زارعی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با فارس خوردن میان وعدههای سالم یکی از راههای تأمین همه مواد مغذی بدن عنوان کرد و گفت: میان وعدههای سالم سطح قند (گلوکز) خون را در طول روز ثابت نگاه میدارد و برای افرادی که احساس میکنند میزان قند خونشان در بین وعدهها افت میکند مناسب است.
وی با اشاره با اینکه در میان پدران و مادران ما در تغذیه سنتی میان وعده جایگاه خاصی داشته افزود: بزرگترین حسن میان وعده این است که جلوی پر خوری در وعدههای اصلی غذا را میگیرد.
این کارشناس ارشد تغذیه به آنهایی که مشکل اضافه وزن دارند توصیه کرد تا سبزیها و میوهها را به عنوان میان وعده انتخاب کنند.
زارعی گفت: نباید فراموش کرد که فاصله زمانی مناسب بین وعده غذایی اصلی و میان وعده حتماً رعایت شود تا امکان جذب و هضم غذا وجود داشته باشد.
وی در پاسخ به اینکه چه مواد غذایی برای میان وعده بهترین انتخاب محسوب میشوند گفت: یک واحد ماست و شیر کم چرب، یک عدد میوه تازه، سبزیهایی مثل خیار یا هویج، یک برش نان سبوس دار با کمی پنیر خیار و گوجه و یک قاشق غذا خوری از مغزها(خشکبار) یا یک چهارم لیوان میوه خشک بهترین میان وعده محسوب میشوند، مضاف بر اینکه به راحتی قابل حمل بوده و برای افراد شاغل و دانش آموزان می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما