سلامت نیوز: مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان از اطفای حریق منطقه «بدیل» خبر داد و گفت آتشسوزی در تنگ تکاب و خائیز ادامه دارد و در انتظار اعزام بالگرد هستیم.
به گزارش سلامت نیوز، احمدرضا لاهیجانزاده در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وقوع آتش سوزی در منطقه شکار ممنوع بدیل از روز گذشته (۱۶ خرداد) اظهارکرد: آتش این منطقه با کمک روستائیان و حضور نیروهای محیط بانی و نیروهای منابع طبیعی تا پنج صبح امروز اطفا شد.
وی ادامه داد: آتشسوزی در ارتفاعات منطقه حفاظتشده «خائیز» معروف به علمداری و ارتفاعات تنگ تکاب ادامه دارد و خاموش نشده است. این منطقه صعب العبور است و امکان حضور نیروهای محیط بانی در این مناطق وجود ندارد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان در پایان گفت: با مدیریت بحران و ستاد مرکزی هماهنگ شده است تا بالگرد به منطقه اعزام شود البته محیط زیست استان کهگیلویه و بویر احمد بیشتر هماهنگیها را در مورد این موضوع انجام می دهد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان از اطفای حریق منطقه «بدیل» خبر داد و گفت آتشسوزی در تنگ تکاب و خائیز ادامه دارد و در انتظار اعزام بالگرد هستیم.

نظر شما