سلامت نیوز: جانشین رئیس پلیسراه راهور ناجا از حریق یک دستگاه اتوبوس ولوو با ۱۷ مسافر در آزادراه تهران - قم خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، سرهنگ ابراهیم وهاب زاده گفت: حوالی ساعت ۱:۱۵ بامداد سهشنبه در کیلومتر ۱۲ آزادراه تهران-قم یک دستگاه اتوبوس ولوو با ۱۷ سرنشین دچار حریق شد.
وی با اشاره به اینکه این اتوبوس از اصفهان به سمت تهران در حال حرکت بود، افزود: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشته است.
جانشین رئیس پلیسراه راهور ناجا با بیان اینکه اتوبوس حادثه دیده متعلق به تعاونی:سیر و سفر ۱۴ بوده است گفت: برابر نظر کارشناسان پلیسراه اتوبوس از قسمت موتور دچار حریق شده بود که حریق آن اطفا شد.
جانشین رئیس پلیسراه راهور ناجا از حریق یک دستگاه اتوبوس ولوو با ۱۷ مسافر در آزادراه تهران - قم خبر داد.

نظر شما