سلامت نیوز: افرادی که به بیماری بیخوابی مبتلا هستند، سخت به خواب میروند یا موقع خواب تا مدت زیادی بیدار میمانند. یکی از مطالعات اخیر درباره بیماری بیخوابی نشان میدهد که این افراد باید زمان کمتری را در رختخواب بمانند و باید از این راه بهعنوان یکی از روشهای مقابله با بیماری بیخوابی مزمن استفاده کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامتیسم، محققان دانشگاه پنسیلوانیا در مطالعه اخیرشان به این نتیجه رسیدند که چیزی که میتواند به ۷۰ تا ۸۰ درصد از بیماران مبتلا به بیماری بیخوابی کوتاهمدت یا حاد کمک کند تا از تبدیل شدن بیماری به بیخوابی طولانیمدت و مزمن جلوگیری کنند، این است که زمان حضور در رختخواب را محدود کنند.
مثلا اگر فرد بیمار ۱۱:۳۰ شب میخوابد و قصد دارد که ۷:۳۰ صبح فردا بیدار شود ولی ۵:۳۰ صبح بیدار میشود، نباید بعد از بیدار شدن در رختخواب بماند و باید همان موقع بلند شود و فعالیت روزانهاش را شروع کند. مسئولان این مطالعه میگویند که بیماران مبتلا به بیخوابی مزمن معمولا برعکس این کار را انجام میدهند. نتایج نهایی این مطالعه نشان میدهد که کسانی که خوب میخوابند، زمان کمتری را در رختخواب میگذارنند و دائما در رختخواب چرت نمیزنند.
منبع:medicalnewstoday
افرادی که به بیماری بیخوابی مبتلا هستند، سخت به خواب میروند یا موقع خواب تا مدت زیادی بیدار میمانند. یکی از مطالعات اخیر درباره بیماری بیخوابی نشان میدهد که این افراد باید زمان کمتری را در رختخواب بمانند و باید از این راه بهعنوان یکی از روشهای مقابله با بیماری بیخوابی مزمن استفاده کنند.

نظر شما