سلامت نیوز:در گزارش جدیدی که در مجله نورولوژی منتشر شده است دانشمندان اعلام کردند که چاقی یا اضافه وزن عاملی است که در رشد برخی از انواع تومور مغزی نقش مهمی ایفا می کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، از بین بردن تومورهای بدخیم مغز در اکثر موارد امری غیر ممکن است. دلایل بسیاری از این تومورها ناشناخته است.
محققان آلمانی در تحقیقات خود دو نوع رایج تومور مغزی در بزرگسالان را مورد بررسی و مطالعه قرار دادند: گلیوما و منینگیوما.
گلیوما یکی ازتومورهای اولیه سیستم عصبی مرکزی است که در نخاع یا مغز بروز می کند و منشا تومور از سلول های یاخته گلیال است. شایعترین محل تومور گلیوما مغز است.
۳۳ درصد کل تومورهای مغزی از نوع گلیوما است و منینگیوما نیز توموری است كه در غشا اطراف مغز یا نخاع شكل میگیرد و در بر دارنده ۳۰ درصد تومورهایی است که در مغز ایجاد می شوند.
براساس تحقیقات محققان آلمانی مشخص شد که بروز تومور منینگیوما در افرادی که اضافه وزن دارند به مراتب بیشتر است. افرادی که شاخص توده بدن آن ها ۲۵ تا ۲۹.۹ است ۲۱ درصد و آنهایی که شاخص توده بدن آنها ۳۰ به بالا است ۵۴ درصد بیشتر احتمال دارد که گرفتار این تومور مغزی شوند.
علاوه بر این، فعالیت فیزیکی عاملی است که منجر به کاهش خطر بروز تومور منینگیوما می گردد. در واقع افرادی که از لحاظ فیزیکی فعالترند، ۲۷% کمتر از افرادی که بی تحرکند تومور را در خود بروز می دهند.
نظر شما