سلامت نیوز:یک متخصص پوست با بیان اینکه در 20 درصد جوانان و نوجوانان وجود آکنههای پوستی نیازمند اقدامات درمانی است، تاکید کرد: در 80 درصد جوانان و نوجوانان آکنه پس از مدتی درمان میشود و اثری از خود بر جا نمیگذارد، اما در 20 درصد باقی مانده در صورت نبود درمان میتوان شاهد جوشگاه و لکههای پوستی شد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر رقیه جبرئیلی با بیان اینکه آکنه نمونهای از جوش است که اکثر افراد پس از تبدیل آن به جوشگاه به متخصصان پوست مراجعه میکنند، گفت: جوشهای غرور جوانی از جمله جوشهایی است که اغلب با آکنه اشتباه گرفته میشود و افراد برای درمان آن توجهی نشان نمیدهند.
وی اضافه کرد: در 80 درصد جوانان و نوجوانان آکنه پس از مدتی درمان میشود و جایی از خود بر جا نمیگذارد، اما در 20 درصد از آنها که نیازمند اقدامات درمانی است به جوشگاه و لکههای پوستی تبدیل میشود که درمان آن نیازمند هزینه و زمان بیشتر است.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: افراد باید توجه داشته باشند که جوش و آکنههای پوستی بیماری نیست، اما به دلیل تاثیرگذاری ظاهری در افراد که در روابط اجتماعی اختلال ایجاد میکند و عوارض روحی و روانی را در پی دارد، توجه و درمان آن میتواند از افسردگی احتمالی در برخی افراد پیشگیری کند.
جبرئیلی با بیان اینکه 10 تا 15 درصد جوشگاهها به دلیل احتمال بروز مجدد نیازمند درمان طولانیتر هستند، خاطرنشان کرد: اکثر جوشگاهها در طی پنج تا شش ماه درمان، بهبود مییابند. جوشهای کومدون که زیر پوستی و سرسیاه هستند اگر پیش از عود درمان نشوند، دارای عوارض پوستی مانند لکه و جوشگاه هستند.
وی در پایان با اشاره به اینکه بروز جوشهای کومدون در سنین بالا به سابقه خانوادگی و عوامل هورمونی بستگی دارد، یادآور شد: تشخیصی خوراکی یا موضعی بودن درمان آکنههای پوستی بر عهده متخصص پوست است تا با انتخاب نادرست درمان، افراد منجر به تشدید آن نشوند.
نظر شما