سلامت نیوز: یک فوق تخصص غدد تاکید کرد: در سفرهای تابستانی به تنظیم قندخون بیشتر توجه کنید و انسولین مصرفی را در دمای مناسب نگهداری کنید.
دکتر محبوبه سادات حسینی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه سفرهای تابستانی موجب تغییرات قندخون میشود، گفت: تغییر نوع تغذیه، میزان فعالیت، زمان خوابیدن و بیدار شدن و بیماریهای حین سفر از عواملی هستند که میتوانند بر میزان قندخون مبتلایان به دیابت در زمان مسافرت اثر گذارند.
این فوق تخصص غدد تاکید کرد: سعی کنید به نوع و زمان غذاهای مصرفی، فعالیت، زمان تزریق انسولین و زمان استراحت و بیدار شدن خود در مسافرت توجه خاص داشته باشید.
حسینی یادآور شد: نگهداری مناسب انسولین در زمان مسافرت نیز بسیار مهم است. در زمان مسافرت مراقبت از پای خود را فراموش نکنید به خصوص اگر مجبور باشید مدت طولانی در هواپیما یا اتوبوس بنشینید، مرتب پای خود را حرکت دهید تا از لخته شدن خون در پای خود جلوگیری کنید.
وی در پایان یادآور شد: به یاد داشته باشید که دیابت نیز با شما به مسافرت میآید؛ بنابراین آن را فراموش نکنید. دمای مناسب نگهداری انسولین در حال مصرف بین 8 تا 52 درجه سانتیگراد بوده، بنابراین نگهداری آن در دمای اتاق مشکلی ندارد ولی برای حمل انسولین در خارج از خانه در فصول گرم باید از کیفهای مخصوص حمل انسولین استفاده کرد. توجه داشته باشید حمل انسولین در کنار یخ اشتباه است.
ک فوق تخصص غدد تاکید کرد: در سفرهای تابستانی به تنظیم قندخون بیشتر توجه کنید و انسولین مصرفی را در دمای مناسب نگهداری کنید.
نظر شما