مدیر کل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: محصولاتی که به صورت قاچاق و غیرقانونی وارد کشور می‌شوند مشخصات و معیارهای کالاهای مجاز را ندارند.

سلامت نیوز:مدیر کل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: محصولاتی که به صورت قاچاق و غیرقانونی وارد کشور می‌شوند مشخصات و معیارهای کالاهای مجاز را ندارند.


به گزارش  سلامت نیوز به نقل ازخبرگزاری ایسنا، دکتر هدایت حسینی با اشاره به ازدیاد فرآورده های آرایشی و بهداشتی که با نامهای عجیب و حتی برچسب های تقلبی در استان‌های مرزی به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، اظهار داشت: احتمال بروز عوارض در صورت استفاده از محصولاتی که به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند، به شدت وجود دارد.


حسینی همچنین افزود: اینگونه فراورده‌ها و خصوصا فرآورده‌هایی نظیر شامپو، کرم و... که مشخصات و معیارهای کالاهای مجاز را ندارند نیاز به دقت بیشتری در برچسب اصالت کالا و مجوز بهداشت آنها از سوی مصرف کنندگان وجود دارد.


بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی گفت: محصولات قاچاق از نظر آزمون کیفی و آزمایشگاهی مورد سنجش قرار نمی‌گیرند، لذا صحت و سقم سلامت آنها مورد تائید نیست.

به همین دلیل از مردم درخواست می‌کنیم که محصولات آرایشی و بهداشتی مورد نیاز خود را از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های معتبر دارای مجوز از اصناف مرتبط تهیه و مصرف کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha