سلامت نیوز:متخصص پوست، مو و زیبایی با بیان اینکه جوشها نیازی به درمان ندارند و معمولا به صورت خود به خود بهبود مییابند، گفت: تنها در موارد شدید باید به پزشک مراجعه کرد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا ،دکترعلی ابراهیمی ، جوشها را به دو دسته غیر التهابی و التهابی تقسیم کرد و گفت: جوشهای غیر التهابی از نوع زیر پوستی هستند که قرمزی ندارند و تنها به صورت یک برجستگی در زیر پوست ظاهر میشوند.
این متخصص پوست، مو و زیبایی افزود: جوشهای التهابی دارای التهاب، تورم و قرمزی هستند و شامل انواع پاپول، ندول و... هستند.
ابراهیمی شروع سن جوشهای جوانی را در افراد مختلف متفاوت دانست و گفت: جوشهای جوانی در دختران معمولا از سنین 9 تا 10 سالگی و در پسرها از سنین 12 تا 13 سالگی بروز میکند.
وی یکی از علل اصلی جوش زدن افراد را تغییر در وضعیت هورمونهای آنها در دوران تحول از دوره کودکی به دوران نوجوانی و بلوغ دانست و گفت: همچنین تغییرات سطح هورمونی بدن زنان به صورت ماهانه نیز میتواند از علل بروز جوش در آنها باشد.
ابراهیمی با بیان اینکه به غیر از تغییرات هورمونی عوامل دیگری مثل مصرف داروهای کورتون، دگزا و غیره میتوانند باعث بروز جوشهای صورت شوند، افزود: استفاده از داروهای هورمونی و بدن سازی نیز میتواند در ایجاد یا تشدید جوشهای بدن فرد اثرگذار باشد.
این متخصص پوست، مو و زیبایی با بیان اینکه جوش زدن افراد در اکثر موارد تا سن 25 سالگی بیشتر ادامه نمییابد، گفت: البته برخی افراد ممکن است تا سنین 35 تا 40 سالگی نیزجوش بزنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه جوشها نیازی به درمان ندارند و خود به خود بهبود مییابند، گفت: تنها در موارد شدید باید به پزشک مراجعه کرد.
ابراهیمی افزود: جوشها در موارد شدید که جای آنها به صورت چال شدگی و یا تغییر رنگ روی صورت دیده میشود، نیاز به مراجعه به پزشک برای درمان دارند.
ابراهیمی به افرادی که زیاد جوش میزنند توصیه کرد تا از دستکاری کردن، فشار دادن، ترکاندن و... آنها خودداری کنند، چراکه این کار باعث آسیب بیشتر به پوست شده و لکهای پوست را بیشتر کرده و ممکن است در مواردی سبب تشدید جوش زدن شود
پیشنهاد سردبیر
-
تأثیر شگفتانگیز این میوه بر افزایش طول عمر
مطالعهای جدید به رهبری دکتر کریستینا پترسن و پروفسور پنی کریس اترتون از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که افزودن تنها یک آووکادو در روز میتواند کیفیت رژیم غذایی افراد را بهطور محسوسی بهبود دهد — بدون اینکه نیاز به تغییر اساسی در سبک تغذیهشان باشد.
-
هشدار درباره خطرات مرگبار قارچهای سمی
از دوازدهم فروردین ماه سالجاری تاکنون آمار مسمومیتها با قارچهای خود رو، افزایش یافته است.
-
اولین نشانه پوسیدگی دندان چیست؟
هرچه پوسیدگی دندانی بیشتر باشد، عمر مفید دندان کاهش پیدا میکند و فرد در سنین پایینتری باید رو به درمانهایی نظیر ایمپلنت که هزینههای بسیار زیادی دارد بیاورد.
-
اهمیت سلامت دهان و دندان مادر در بارداری بر جنین
بیتوجهی به سلامت دهان و دندان در دوره بارداری، موضوع شایعی است؛ شاید چون تغییرات هورمونی سبب رخوت و بیدقتی مادر به موضوعی مانند سلامت دندانها میشود.
-
اگر این نشانهها را دارید دچار طلاق عاطفی شدهاید
طلاق عاطفی، یک نوع جدایی است که در آن افراد زیر یک سقف زندگی میکنند اما هیچ عشق و علاقه و عاطفهای به یکدیگر ندارند.
-
روشهایی که اعجاز آب برای سلامتی را دوچندان میکند
اصلاح زندگی ما به نوعی میتواند از اصلاح آبی که مینوشیم نیز آغاز شود
-
از هر ۴ کودک، ۲ نفر اضافه وزن دارند
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد که آمار چاقی و اضافه وزن در کودکان بالای ۵ سال نگرانکننده است؛ بهطوریکه از هر چهار کودک، دو نفر دچار اضافهوزن یا چاقی هستند. این وزارتخانه قصد دارد با اجرای برنامههایی مانند غربالگری سراسری و اصلاح بوفه مدارس، این بحران را کنترل کند.
-
افسردگی دختران نوجوان؛ تاوان اعتیاد به صفحه نمایش!
مطالعهای تازه در سوئد نشان میدهد که استفاده زیاد از آیپد، لپتاپ یا گوشی میتواند خواب نوجوانان را مختل کرده و در نهایت آنها را به افسردگی بکشاند—بهویژه دختران.
نظر شما