سلامت نیوز : یک متخصص پوست و مو درباره راههای درمان اثرات جوش بر روی صورت اظهار داشت: درمان جای جوش بر اساس شدت آن متفاوت است و در برخی موارد به جراحیهای زیبایی، تراش عمقی پوست و لیزرهای مختلف نیاز دارد.
امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو در گفتوگو با فارس گفت: اگر جای جوش بر روی بدن یا صورت به شکل نقاط قرمز یا قهوه ای باشد، با درمان دارویی و لایه برداری شیمیایی بهبود می یابد اما اگر فرورفتگی عمیق باشد، این روش ها پاسخگو نیست و باید به جراحی های زیبایی، تراش عمقی پوست و لیزرهای مختلف متوسل شد.
احسانی با اشاره به اینکه آکنه یا جوش پس از سن بلوغ به علت ترشح هورمونهای جنسی از غدد جنسی و فوق کلیوی در افراد ظاهر می شود، گفت: چربی زیاد پوست، التهابات پوستی، وجود میکروب روی پوست، اختلال در پوسته ریزی و همچنین برخی عوامل محیطی از جمله تغذیه، استرس، سیگار، مصرف زیاد لوازم آرایش و چرب کردن زیاد پوست می تواند از دیگر فاکتورهای موثر در بروز جوش باشد.
احسانی خاطرنشان کرد: اثرات جای جوش بر روی صورت یا بدن در بسیاری از موارد به دلیل دستکاری جوش ها باقی می ماند اما در برخی موارد نیز به دلیل التهابات زیاد و عمق تخریب بافت های زیرین پوست، جوش ها به خودی خود بر روی پوست جا می گذارند.
به گفته این متخصص پوست و مو، جاهای ناشی از جوش می تواند صاف، فرورفته و یا به صورت گوشت اضافه باشد که براساس شدت آکنه (خفیف، متوسط و یا شدید بودن آن) متفاوت است.
وی افزود: معمولا جوش هایی که التهاب، ترشح و چرک زیادی دارد بافت های زیرین را تخریب می کند که باعث ایجاد فرو رفتگی می شود و درمانش نیز بسیار دشوار است اما برخی جوش ها زیر پوستی هستند یا التهاب کمی دارند که معمولا با برجای گذاشتن قرمزی یا تغییر رنگ قهوهای روی پوست به صورت نقطه ای که بسیار راحت تر به درمان جواب می دهند، بهبود می یابند.
احسانی با تاکید بر لزوم خودداری افراد از تخلیه جوش های زیرپوستی گفت: این جوش ها باید توسط پزشک تخلیه شود؛ حال آنکه برای جوش های چرکی و التهابی باید بطور جدی از تخلیه آن خودداری کرد.
این متخصص پوست و مو در آخر تصریح کرد که ریسک جای گذاشتن جوش ها معمولا روی بدن، سینه و پشت می تواند حتی بیشتر از صورت باشد که درمان ان نیز به مراتب سخت تر از درمان آکنه های روی صورت خواهد بود.
پیشنهاد سردبیر
-
کدام لیزر برای چه نوع مشکلات پوستی مناسب است؟
همزمان با پیشرفت تکنولوژی، دستگاههای لیزر متعددی به بازار آمدهاند که هر یک برای بخشی از مشکلات پوستی و جوانسازی کارامد هستند. از آنجایی که این روش در مقایسه با جراحیها و دیگر روشهای تهاجمی هزینه کمتر و نتایج قابل توجهی دارد، تقاضا برای آن هم رو به افزایش است.
-
راز عضلهسازی، کاهش وزن و افزایش انرژی در یک عدد جادویی: ۱۰۰ گرم پروتئین!
پروتئین اغلب به عنوان ماده مغذی ضروری برای عضله سازی، از بین بردن چربی و تقویت سلامت سیستم ایمنی شما تبلیغ می شود. اما واقعا به چه میزان پروتئین نیاز دارید؟
-
انتقال عفونت بیمارستانی خطرناک سه برابر بیشتر از حد تصور
مطالعات جدید نشان میدهند که یک عفونت بیمارستانی مسری و خطرناک، به نام کلستریدیوم دیفیسیل، از طریق سطوح مختلف بیمارستان، سه برابر بیشتر از آنچه که قبلاً تصور میشد، منتشر میشود و میتواند تهدید جدی برای بیماران باشد.
-
علت درد در نواحی مختلف سر
سردرد یکی از رایجترین مشکلات سلامتی است که در نواحی مختلف سر حس میشود و میتواند دلایل متعددی از جمله استرس، اختلالات خواب و مشکلات پزشکی دیگر داشته باشد. در این مقاله به بررسی انواع سردرد و نشانههای آن در نواحی مختلف سر پرداختهایم.
-
مکمل منیزیم می تواند سلامت شما را بهبود ببخشد؟
شاید شنیده باشید که مکملهای منیزیم میتوانند در بهبود سلامت استخوان، خواب یا حتی سلامت قلب مؤثر باشند. اما شواهد علمی در این زمینه متفاوت است.
-
نان کمسبوس و آرد کامل؛ گامی در جهت تغذیه سالم ایرانیان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از صدور مجوز برای ۱۰۰ کارخانه آرد کامل و تلاشها برای کاهش سبوسگیری از آرد در کشور خبر داد و تاکید کرد که تولید نان کامل به افزایش سلامت جامعه کمک میکند.
-
استرس عامل اصلی ریزش مو
متخصص بیماریهای مغز و اعصاب گفت: اختلالات روانی همچون اضطراب، افسردگی، استرس و اختلال وسواس فکری-عملی میتوانند باعث ریزش مو شوند، اما این نوع ریزش مو قابل کنترل است.
-
بلندقدها، بیشتر در معرض این بیماریها!
پژوهشها نشان میدهند که افراد بلندقد به دلیل ویژگیهای فیزیکیشان، بیشتر در معرض بیماریهایی نظیر سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت قرار دارند، اما زندگی سالم میتواند این خطرات را کاهش دهد.
نظر شما