صفحه اصلی
جستجو
نیازمندیهای سلامت
تبلیغات
پیوندها
رادیو
انجمن
آرشيو
ارتباط با ما
درباره ما
پیش خوان
مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به تخلفات رسیدگی کند/استخدام نیروهای جدید غیرقانونی است
اطلاعات مفید داروخانه ای
کمبود دارو نخواهیم داشت اما افزایش قیمت چرا!
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی / چرا شبها باید غذای سبکتر خورد؟
بچه باهوش می خواهید؟ راهش این است!
پیشنهادهایی برای شادابی بیشتر پوست
چند روش ساده برای تقویت مغز
عملکرد دولت در حوزه سلامت:افتتاح بیمارستان بدون تجهیزات ، رونمایی از داروهای تجاری نشده
بهترین نوشیدنی برای یك روز خوب
تعداد صنایع آلاینده از ۴هزار به ۲هزار واحد در كشور رسید
مسمومیت با قارچهای صحرایی
دانش آموزان در معرض خطر داروهایی بدنسازی
آزمایشهایی كه همه خانمها باید در طول عمرشان انجام دهند
این دو نوبرانه واقعا نوبرند!
جوان كردن پوست با خوردن زردآلو
اخبار
کد خبر :
22324
تاريخ ارسال :
1دي1389 - 11:35
نسخه قابل چاپ
چگونه علائم زونا را تشخيص دهيم؟
وقتي فردي به آبله مرغان مبتلا شده و بعد درمان شود، ويروس به طور غير فعال در بدن باقي ميماند تا جايي كه يك فاكتور ناشناخته دوباره آن را فعال سازد كه در اين صورت به شكل زونا بروز ميكند كه مشخصه آن ايجاد جوشهاي بسيار دردناك است.
سلامت نیوز:عامل بيماري زونا نوعي ويروس تبخال و همان ويروسي كه سبب بروز آبله مرغان ميشود.
به گزارش ايسنا، وقتي فردي به آبله مرغان مبتلا شده و بعد درمان شود، ويروس به طور غير فعال در بدن باقي ميماند تا جايي كه يك فاكتور ناشناخته دوباره آن را فعال سازد كه در اين صورت به شكل زونا بروز ميكند كه مشخصه آن ايجاد جوشهاي بسيار دردناك است.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي، كارشناسان علوم پزشكي در كتابخانه ملي پزشكي آمريكا در اين باره خاطرنشان كردند كه احتمال ابتلا به زونا در افراد بالاي 60 سال كه پيش از يك سالگي به آبله مرغان مبتلا شده بودند بيشتر است و در اين حالت سيستم ايمني بدن فرد ضعيفتر ميشود.
به گفته اين كارشناسان، شايعترين علائم زونا عبارتند از درد در ناحيه شكم، دشواري در حركت دادن عضلات صورت، افتادگي پلكها، تب و لرز، سر درد، مشكل در شنوايي، درد مفاصل، بروز بثورات جلدي در نزديكي اندامهاي تناسلي، ناتواني در حركت دادن چشمها، تورم غدد و مشكل در قدرت بينايي و چشايي هستند كه در صورت مشاهده اولين علائم بايد هرچه سريعتر به پزشك متخصص مراجعه كرد.
مطالب مرتبط :
• فهرست کالاها و اقدامات آسیبرسان به سلامت اعلام شد
• چرا تحقق كاهش سهم مردم از هزینه سلامت مهم است؟
• سلامت 5.5 تا 6 میلیون ایرانی پایش شد
• آزمایشهایی كه همه خانمها باید در طول عمرشان انجام دهند
• رییس جمهور آینده «سلامت» را همه جانبه نگاه کند
• 550 هزار نفر در استان مرکزی زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند
ثبت نظر :
نام
ايميل
پيام
صفحه اصلی
جستجو
نیازمندیهای سلامت
تبلیغات
پیوندها
رادیو
انجمن
آرشيو
ارتباط با ما
درباره ما
هنگام استفاده از مطالب اين سامانه با ذکر منبع ، ضمن گسترش اخلاق سالم و حفظ حقوق معنوي ناشر ، به خانواده سلامت انديشان ملحق شويد.
کلیه حقوق برای موسسه رسانه سلامت محور محفوظ می باشد