پيشخوان صفحه اصلي درباره ما ويژه نامه ها از نگاه ما آرشيو ارتباط با ما لينكها ارسال خبر جستجو
32 بيمارستان جديد دولتي نيازمند تأمين نيروي انساني است
وزير بهداشت گفت: 205 پروژه بهداشتي درماني و آموزشي تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسد كه 32 پروژه آن مربوط به بيمارستان‌هاست و حتماً براي بهره‌برداري نياز به تامين نيروي انساني با مساعدت معاونت نيروي انساني رياست جمهوري دارد.
شير مدرسه جداي از شيرهاي ديگر نيست
رييس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، در پاسخ به برخي اظهارات مبني بر فاقد ارزش تغذيه‌اي بودن شير مدارس، گفت: شير مدرسه جداي از شيرهاي ديگر نيست و تنها بسته‌بندي آن متفاوت است.
با تغذیه مناسب و دوری از استرس، شوره سر کنترل می‌شود
این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:« شوره سر به طور معمول با استفاده از شامپوهای ضدشوره استاندارد، تغذیه مناسب و دوری از اضطراب و استرس قابل کنترل و بهبود است.»
هيچ برنامه‌اي براي تغييرات گسترده مديريتي در وزارت بهداشت وجود ندارد
با توجه به اظهارنظرهايي که در بعضي از سايت‌هاي اطلاع رساني در خصوص تغييرات مديريتي در وزارت بهداشت منعکس شده است، اين وزارتخانه در توضيحاتي تغييرات مديريتي را حرکت در راستاي شايسته سالاري و تغيير در نگرش‌هاي مديريتي به منظور ارتقاي فرايندها و بهبود کيفيت ارائه خدمات نظام سلامت عنوان و تاكيد کرد هيچ برنامه اي براي تغييرات گسترده مديريتي در وزارت بهداشت وجود ندارد.
خانواده بيماران روان در پرداخت هزينه‌هاي درمان مشكل دارند
رييس بيمارستان رواني سلامت اهواز گفت: بسياري از خانواده‌ها بيماري رواني را موجب آبروريزي خانواده مي‌دانند و آن را پنهان مي‌كنند، در صورتي كه اگر بيمار رواني به موقع به پزشك مراجعه كند درمان او آسان‌تر خواهد بود.
كودكان و زنان باردار از مصرف نوشابه‌هاي انرژي‌زا خودداري كنند
كارشناس مواد خوردني و آشاميدني معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: با توجه به اين كه مصرف زياد نوشابه‌هاي انرژي زا عوارض بسياري را براي فرد به دنبال خواهد داشت، مبتلايان به بيماري‌هاي قلبي، كودكان كم سن و زنان باردار بايد از مصرف اين نوشابه‌ها جدا پرهيز كنند.
عوارض و راه‌های پیشگیری از چاقی
یک متخصص تغذیه گفت:«به منظور کاهش چاقی در افراد جامعه، صنایع غذایی باید به سمت تولید غذاهای کم کالری و سالم بروند.»
رئیس جمهور ، رئیس تامین اجتماعی را انتخاب نمی‌کند
عضو شورای عالی کار با تاکید بر اینکه تغییرات در اساسنامه سازمان تامین اجتماعی باید به تصویب دولت و مجلس برسد، مطرح کرد: بحث انتقال انتخاب رئیس شورای عالی تامین اجتماعی از وزارت رفاه به رئیس جمهور منتفی شده و قرار است این موضوع به حالت قبل خود بازگردد.
رضايت نماينده ارشد سازمان جهاني بهداشت از عملكرد شهرداري تهران‌ در حوزه سلامت
سانتا ماريا نماينده ارشد سازمان جهاني بهداشت كه براي ارزيابي فعاليت سازمان جهاني بهداشت به ايران سفر كرده در نشستي كه با معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران داشت از عملكرد مديريت شهري در حوزه سلامت ابراز رضايت كرد.
ساخت قرصی که عمر انسان را به 100 سالگی می رساند!
دانشمندان آمریکایی با بررسی میراث ژنتیکی یک جمعیت ساکن آلمان که به طور طبیعی تا 100 سالگی زندگی می کنند آماده ساخت قرصی هستند که عمر انسان را به یک قرن می رساند.

گزارش

مصاحبه

ويترين

پرونده

خانواده

داروها

تغذیه

سلامت

درمان

سلامت نیوز

روان

جهان

محیط زیست

آموزش
اخبار
کد خبر : 18170 تاريخ ارسال : 1آذر1388 - 12:34 نسخه قابل چاپ
اصلاح سبک زندگي تا 65 درصد خطر بروز ديابت نوع 2 را کاهش مي دهد

نتايج تحقيقات اخير نشان مي دهد: بهبود تغذيه، انجام فعاليت فيزيکي و ترک سيگار در افراد مبتلا به اختلال تحمل گلوكز مي تواند از پيشرفت آن به سمت ديابت پيشگيري کند.

اين مطالعه با هدف بررسي تاثير اصلاح شيوه زندگي بر بروز ديابت در جمعيت شهري تهران توسط دکتر فرزاد حدائق از پژوهشكده علوم غدد درون ريز و متابوليسم، دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و جمعي از همکارانش انجام شد.

در اين مطالعه افراد بالاي ‌٢٠ سال غيرديابتي در مطالعه قند و ليپيد تهران در گروه شاهد‌٦٤٣٧ نفر و ‌٣٩٣١ نفر در گروه مورد را بررسي و به مدت متوسط ‌٥/٣ سال پيگيري کردند. مداخله با هدف بهبود تغذيه، فعاليت فيزيكي و ترك سيگار انجام شد.

در اين پژوهش ميزان تغييرات عوامل خطرساز ديابت شامل وزن، اندازه دور كمر، قند خون ناشتا، قند خون دو ساعته وتري گليسريد سرمي در هر دو گروه افزايش ي را نشان داد، ولي اين افزايش در گروه مداخله نسبت به گروه شاهد كمتر بود.

شواهد قوي وجود دارد كه عوامل خطر مثل چاقي و كم بودن ميزان فعاليت بدني، عوامل اصلي غيرژنتيكي پيشگويي كننده ديابت هستند

تغييرات سريعي كه در شيوه زندگي دركشورها اتفاق افتاده، باعث افزايش شيوع چاقي و سايربيماري هاي غيرواگير از جمله پرفشاري خون و اختلالاتچربي خون شده است.که به نظر مي رسد عامل اصلي در افزايش بي رويه بروز ديابت در سطح جهاني باشد.

با بررسي نتايج به نظر مي رسد اصلاح سبک شيوه زندگي بروز ديابت نوع ‌٢ را بعد از متوسط زماني ‌٥/٣ سال بيش از ‌٦٥ درصد كاهش مي دهد.

خلاصه اين مقاله در فصلنامه پژوهش در پزشکي به چاپ رسيده است.



نام
ايميل
پيام
مطالب مرتبط :
هورمون استرس، كليدي براي درمان ديابت
رييس پژوهشکده غدد درون‌ريز شهيد بهشتي: استفاده از سلول‌هاي بنيادي هنوز درمان دائمي براي ديابت نيست
ابداع روشي 15 دقيقه‌اي و اعجاب آور براي درمان چاقي و ديابت
تا سال 2025 هند به «پايتخت ديابت جهان» تبديل مي‌شود
كنترل مستمر فشارخون، ديابت و چربي در جلوگيري از سكته مغزي ضروري است
مصرف چاي و قهوه خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد


خبرهای دیگر : 
تفاوت ميزان فشار خون در شب و روز
اضافه وزن منجر به افزایش فشار خون می شود
تندرستي با كاسه و بشقاب
شمار مبتلايان وبا در كشور به 43 تن رسيد


پيشخوان صفحه اصلي درباره ما ویژه نامه ها از نگاه ما آرشيو ارتباط با ما لينكها ارسال خبر جستجو
هنگام استفاده از مطالب اين سامانه با ذکر منبع ، ضمن گسترش اخلاق سالم و حفظ حقوق معنوي ناشر ، به خانواده سلامت انديشان ملحق شويد.
:: All right reserved by Pardad ICT co ::